maandag 21 februari 2011

Huishoudbeurs

De huishoudbeurs 2011! Wat een avontuur!

Onze verkopers moesten de dames van zich afslaan en uitkijken voor de trolley waarvan er regelmatig een tegen de benen van onze verkopers aan botsten. We hebben vele dames blij weten te maken met onze verzorgende lippenbalsem van Design Bouw. Naast dat er ook vele mensen geinteresseerd waren in onze producten (kunststof kozijnen, dakkepellen, deuren, zonwering, horren) en graag een afspraak met ons wilde plannen, hebben er ook veel meegedaan met ons actie.


Waarbij de deelnemers kans maakte op een gratis dakkapel. Het is nog onbekend wie die winnaar is. Wanneer de actiefolders binnenkomen van de huishoudbeurs, willen we zo snel mogelijk iemand blij maken met de grote prijs.

Heb je onze stand niet zien staan of kon je helaas niet bij de huishoudbeurs zijn, wees niet gerust want we hebben een paar mooie kiekjes gemaakt. Hier zijn onze deuren, kunststof kozijnen en de dakkapel gepresenteerd.

We hebben ons goed vermaakt op de huishoudbeurs en willen graag iedereen bedanken die een bezoek heeft gebracht aan onze stand.


Design Bouw




Follow us @Like us @