vrijdag 21 december 2012

We wensen iedereen hele fijne dagen en een mooie jaarwisseling!


Ervaring: Week 51


Het einde van de laatste week voor de feestdagen nadert. Nog een paar uur te gaan en vele van ons hebben vakantie. Heeft u ook vakantie? Er zullen een aantal van ons aanwezig zijn, echter kunnen we niet alle vragen in de aankomende twee weken voor u beantwoorden. Mocht u een vraag hebben kunt u altijd mailen naar info@designbouw.nl en dan proberen wij z.s.m. erop terug te komen.

Op onze Facebookpagina stond week 51 in het teken van een gratis scooter, welke wij gisteren hebben weggegeven aan de gelukkige winnaar Germa! Het was een erg leuke en spannende actie, waar we vele leuke reacties op hebben gekregen. Wederom een leuke ervaring en bedankt allen voor deelname!

We hebben deze week hard gewerkt om alle benodigdheden voor onze kunststof kozijnen o.a. te bestellen en vele montages in te plannen! Met succes sluiten wij vandaag 2012 af met een kerstborrel in onze fabriek. Welke inmiddels al is omgetoverd in kerstsfeer en klaar is voor al het personeel van Designbouw.

Vanavond zal er ook geproost worden op een gezond en gelukkig 2013, zowel privé als zakelijk! Dit wenst Designbouw ook u toe!

We wensen iedereen hele fijne dagen en een mooie jaarwisseling!

Groet,
Designbouw




Follow us @ Like us @