maandag 11 juni 2012

Ons aanbod

Kunststof Kozijnen
Onze kunststof kozijnen hebben een tijdloos ontwerp en mooie profielen. U kunt kiezen uit talloze houtdesigns en kleuren voor jarenlang wooncomfort. Dit is ook te danken aan hun constructie en gebruikte materialen, die het geluid dempen. U heeft geen last van vocht, en de lichtinval is optimaal dankzij de optimale transparantie van het moderne isolatieglas (HR++, doorlatingscoëfficiënt: 1,9). Ze voldoen aan de eisen die worden gesteld door het Politie Keurmerk Veilig Wonen ten aanzien van inbraakwerende ramen en deuren. Een veilig idee! (ervaring)

Dakkapellen
Met een dakkapel vergroot u de ruimte van uw zolder-, slaap- of hobbykamer aanzienlijk. Dakkapellen met kunststof kozijnen zorgen voor een enorme lichtinval, een betere beluchting en zijn waardevermeerderend voor uw woning. U creëert er namelijk meer bruikbare en beloopbare woonruimte mee.  

Buitendeuren
Prachtige buitendeuren in de stijl van uw woning, Designbouw biedt u een zeer ruime keuze uit kunststof deuren in alle stijlen en types. Of uw woning nu een klassieke of moderne uitstraling heeft, u zult verbaasd zijn over de mogelijkheden. Voor-, achter- en schuurdeuren zijn pas ‘af’ met mooi deurbeslag. Ook hiervoor bent u bij Designbouw aan het juiste adres.

Schuifpuien en terrasdeuren
Onze kunststof puien- en tuindeuren brengen uw buitenleven naar binnen. Uw tuin en woonkamer komen samen en u geniet van meer licht, het natuurlijke licht waarvoor moeder aarde elke dag gratis zorgt. Grenzen uw (schuif)deuren aan uw tuin, dan lijkt uw kamer groter. U creëert er een verbinding mee met uw tuin. Kiest u voor een terrasoverkapping, dan zit u ook op regenachtige dagen lekker droog en geniet u van de buitenlucht.

Gevelbekleding
Veel houten gevelbekleding kan na verloop van tijd kromtrekken. U moet het goed onderhouden en elke vijf jaar schilderen om ervoor te zorgen dat het niet lelijk wordt en gaat rotten. (Dat weten we uit ervaring) Onze Keralit® gevelpanelen zijn volledig onderhoudsvrij.
 
U kunt ook bij ons terecht voor horren, luchtroosters en zonwering.


Follow us @ Like us @