maandag 4 juli 2011

Te veel keuze

Op zoek naar een nieuw doel om te steunen.  

Er bestaan zoveel goede doelen om te steunen. Inmiddels steunen we al bijna 2 jaar het KWF (kankerbestrijding fonds), graag zien wij er nog een goed doel of twee erbij staan.
We vinden het erg belangrijk als groot bedrijf om daar deel van uit te maken. Naast dat we verantwoordelijk zijn voor meer dan 120 banen zijn goede doelen onmisbaar. Men kan met een kleine bijdrage al hulp bieden, zo verteld men dat uit ervaring. Elk bedrijf zou een kleine bijdrage voor een goed doel opzij kunnen leggen.

Heeft iemand een tip voor ons?! Laat het ons weten.

Bedankt!

Design Bouw (@designbouw)




Follow us @Like us @

Zo gaan wij de weg op!




Wij zijn te herkennen aan onze bus en producten. De mensen ervaren het als een prettige ervaring, dat komt door ons team en manier van werken.





Follow us @Like us @

Onze producten, meer dan kunststof kozijnen

Onze Producten


Door onze jarenlange ervaring weten we van onszelf dat kwaliteit altijd voorop staat, en dat willen we zo houden. We hebben van onze kunststof kozijnen dan ook de gehele productielijn in eigen hand. Verkoop, productie, montage, er komt geen derde partij aan te pas. Daarom houden wij een waterdichte kijk op onze producten, en kunnen wij voor de volle honderd procent de kwaliteit garanderen die u van ons verwacht!

Design Bouw (@designbouw)





Follow us @Like us @