dinsdag 29 november 2011


Producten
Design Bouw weet door jarenlange ervaring dat kwaliteit altijd voorop staat, en dat wilt Design Bouw graag zo houden. We hebben van kunststof kozijnen dan ook de gehele productielijn in eigen hand. Verkoop, productie, montage, er komt geen derde partij aan te pas. Daarom houden wij een waterdichte kijk op onze producten, en kunnen wij voor de volle honderd procent de kwaliteit en service garanderen die u van ons verwacht.

Voor de productie van onze kunststof kozijnen kiezen wij enkel voor de kwaliteitsproducten van Schüco. Schüco is het wereldmerk in kunststof kozijnen en staat bekend om haar kwaliteit en innoverende expertise.

Kwaliteit is een onmisbare factor van onze producten, doch zijn de kenmerken, het uiterlijk en de vele mogelijkheden even belangrijk. Het renoveren van uw huis kunnen vele voordelen met zich meebrengen, maar het kan ook een grote investering voor u zijn. Samen met u kunnen wij uw wensen en de vele mogelijkheden op elkaar afstemmen, hierbij bent u verzekerd van gedegen advies en een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding van ons aanbod.

Neem een kijk bij de verschillende producten voor een goede eerste indruk over Design Bouw als organisatie en onze producten. Bij vragen helpen wij u graag persoonlijk verder, waarvoor u contact op kan nemen via onze contactgegevens.

Design Bouw
Euregioweg 308
7532SN Enschede

Bel 053 483 22 30
Mail info@designbouw.nl
Web www.designbouw.nl

Follow us @ Like us @