maandag 4 februari 2013

Everybody needs inspiration!

 
U wilt graag meer comfort in huis creëren, maar door alle vele mogelijkheden ziet u door de vele bomen het bos niet meer.  Wordt het hout of kunststof? Gaat u voor de gehele gevel of een  paar kozijnen? Dan hebben we het nog niet over de vele kleuren waaruit u kunt kiezen en de verschillen in design!

Één ding is zeker Designbouw levert alleen kunststof kozijnen van het profiel Schüco en het isolatieglas wat wordt gemonteerd is HR++glas. Twee specificaties van meerwaarde welke u van comfort en kwaliteit voorzien.

Vind inspiratie in heel Nederland.
Designbouw telt duizenden klanten welke allen als een goede referentie kunnen dienen. Tevens beschikt Designbouw over een showroom waar u alle producten van dichtbij kunt bekijken en ervaren.

Vind inspiratie op het grootse jaarlijkse evenement de Huishoudbeurs!
16 Februari gaat de Huishoudbeurs 2013 van start in de RAI Amsterdam. Een evenement waar honderden bedrijven samen komen om u te voorzien van inspiratie en nieuwe weetjes en producten.
Ook Designbouw zal weer aanwezig zijn (hal 1, standnummer 01.250), waar we een groots eiland ter beschikking hebben waar alle producten van Designbouw worden gepresenteerd. Met een team sterk aan adviseurs kunnen we u vragen beantwoorden en u inspireren door de vele mogelijkheden.

Heeft u vragen hierover of wilt u door Designbouw geïnspireerd worden neem dan contact met ons op!

Groet,
Designbouw

















Follow us @ Like us @