woensdag 13 april 2011

Design Bouw Horren voor alle Kunststof Kozijnen!

Pas Op! De insecten komen er weer aan!
@designbouw

De lente is begonnen. Inmiddels hebben we al een paar dagen mogen genieten van het heerlijke weer en is de klok verzet zodat we weer wat langer licht hebben op een dag. Allemaal genietmomenten. Helaas komen er snel ook weer insecten bij kijken. Wees voorbereid!

Wel frisse lucht binnen, geen insecten? ....    http://www.designbouw.nl/
Design Bouw (@designbouw) werkt samen met KeJe de horrenspecialist van Nederland! Tientallen verschillende soorten horren, voor elk huis en voor elke wens kunnen we voor u jouw hor laten maken en monteren!

Design Bouw B.V.
info@designbouw.nl
http://www.designbouw.nl/


Follow us @desingbouw     Like us @ Design Bouw

Design Bouw (@designbouw)

Productie en Montage in eigen hand!

Design Bouw beschikt over een goed geoutilleerde eigen werkplaats waar alle voorbereidingen worden getroffen voor alle projecten. Montage van de door Design Bouw geleverde kozijnen geschiedt door ervaren monteurs die in vaste dienst zijn bij Design Bouw (met een gemiddelde ervaring van minimaal 5 jaar). In verband met de garantie wordt er meestal niets uitbesteed. Door montage in eigen beheer uit te voeren heeft Design Bouw meer controle en de zekerheid dat de producten (kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, gevelbekleding, ramen, horren en zonwering) juist worden geinstalleerd en uw woning er tip top uit gaat zien, waardoor u het huis anders zult ervaren.


Follow us @Like us @